Monday 31 October 2016

چگونه آیس کافی درست کنیم ؟؟؟؟

روشی هوشمندانه برای تهیه آیس کافی

دستور العمل های مختلفی برای تهیه قدم به قدم قهوه ی دم کشیده سرد وجود دارد. با این حال تا کنون روشی برای تهیه آیس کافی در سایت ذکر نکرده ایم. واژه های قهوه ی دم کشیده ی سرد یا همان cold brew coffee و آیس کافی یا همان Iced Coffee گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند اما معانی آنها با یکدیگر متفاوت است و همچنین طعمی متفاوت نیز دارند.

دستور العمل های مختلفی برای تهیه قدم به قدم قهوه ی دم کشیده سرد وجود دارد. با این حال تا کنون روشی برای تهیه آیس کافی در سایت ذکر نکرده ایم. واژه های قهوه ی دم کشیده ی سرد یا همان cold brew coffee و آیس کافی یا همان Iced Coffee گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند اما معانی آنها با یکدیگر متفاوت است و همچنین طعمی متفاوت نیز دارند.

قهوه دم کشیده ی سرد و آیس کافی

قهوه ی دم کشیده ی سرد ‌قهوه ایست که در دمای اطاق و یا دمای خنک برای چندین ساعت دم کشیده باشد. معمول ترین زمان لازم برای دم کشیدن تحت چنین شرایطی بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت است که میتواند بیشتر نیز ادامه پیدا کند. نتیجه ی حاصل از این روند معمولا محصولی غلیظ است که در ادامه با استفاده از آب به غلظت مورد نظر رسانده میشود.دوستداران قهوه دم کشیده ی سرد اسیدیتی پایین و غلظتی ملایم را ترجیح میدهند. این نوع قهوه ممکن است که كافئين بالا داشته باشد چرا که مدت زمان دم کشیدن آن بسیار طولانی است.
آیس کافی که با نام آیس کافی ژاپنی نیز شناخته میشود با استفاده از دم کردن قهوه مستقیما بر روی یخ تهیه میشود. این روند فورا قهوه را یخ میکند در حالی که طعم آن را حفظ میکند. برای اینکه در نهایت قهوه شما خیلی آبکی نشود میزان آب مصرفی برای دم کردن بین آب گرم و یخ تقسیم میشود. بسیاری از طرفداران قهوه این نوع قهوه را به قهوه ی دم کشیده سرد ترجیح میدهند چرا که طعمی همچون نوعی یخ و با طراوت از همان قهوه ی داغ همیشگی را تداعی میکند. هر میزان اسیدیتی و یا عطر و طعمی که قهوه ی داغ دارند به همان میزان در نوع یخ آن نیز حفظ میشود.و اگر شما نسبت آب را به درستی انتخاب کنید هیچگاه طعم قهوه را تضعیف نخواهید کرد.
یکی دیگر از مزایای آیس کافی نسبت به قهوه ی دم کشیده ی سرد سرعت بیشتر در تهیه آن است.

چرا از کافی دریپر یا قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای استفاده کنیم؟

طرز تهیه ایس کافی خرید قهوه سبز اسپرسو کاپوچینو مرکافه
میتوان آیس کافی را از راه های مختلفی دم کرد اما استفاده از قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای انتخابی ایده آل است. این دستگاه مجهز به یک فیلتر کاغذی است که منجر به خروجی شفاف تر میشود. این روش نیز یک روش غوطه وری کامل برای دم کردن است. به بیان دیگر دراین روش قهوه در تمام مدت دم کردن در تماس با آب باقی میماند. با این روش ما میتوانیم زمان دم کردن را نسبت به زمانی که آب را بر روی قهوه میریزیم بهتر کنترل کنیم. نتیجه ی این فرایند قهوه ای غنی تر است.

اصول و روش تهیه آیس کافی:

اصول و روش تهیه آیس کافی همانند همان قهوه داغ است اما با یک تفاوت. معمولا میزان آبی که برای قهوه داغ استفاده میکنیم بین آب سرد و یخ تقسیم میشود. در این روش هدف ما در انتها به دست آمدن یک شیشه پر از قهوه و مکعب های یخ نیست بلکه تنها استفاده از میزانی یخ برای خنک کردن قهوه است. در انتها میتوانیم مقداری یخ اضافه کنیم. هدف نهایی که تداعی طعم قهوه داغ اما به صورت سرد است. میزان و مقادیر مختلفی از آب و یخ و زمان دم کشیدن امتحان شده اند اما در ادامه دستور تهیه ای را قرار داده ایم که بهترین طعم را به همراه داشته است.
۲۰ گرم قهوه با آسیاب متوسط. medium fine ground coffe) (
۱۸۰ گرم آب داغ
۱۲۰ گرم مکعب های یخ
۳ تا ۴ دقیقه زمان برای دم کشیدن
از آسیاب ریز تری نسبت به میزانی که برای تهیه قهوه داغ استفاده میکنید استفاده کنید چرا که در این روش از آب کمتری برای دم کردن استفاده میکنید. این دستور تهیه میزان ۱۵ به ۱ است. به این معنا که ۱۵ واحد آب در برابر ۱ واحد قهوه. این میزان را میتوانید بسته به سلیقه خود تغییر دهید.
در این دستور آموزشی مراحل مختلفی را بیان میکنیم:
۱ قهوه را آماده کنید
طرز تهیه ایس کافی خرید قهوه سبز اسپرسو کاپوچینو مرکافه
یک فیلتر کاغذی شماره ۴ را درون دستگاه قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای یا Dripper قرار دهید.
۲ یخ را آماده کنید
۱۲۰ گرم یخ را اندازه گیری کنید و در شیشه یا ماگ قرار دهید
۳ آب داغ را اضافه کنید
۱۸۰ گرم آب داغ را به آرامی درون قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای بریزید. بعد از یک دقیقه میتوانید به آرامی ظرف را تکان دهید. ۳ تا ۴ دقیقه را برای دم کشیدن اختصاص دهید.
۴ قهوه را به داخل ماگ بریزید
طرز تهیه ایس کافی خرید قهوه سبز اسپرسو کاپوچینو مرکافه
قهوه‌ساز فیلتری-قطره‌ای را بر روی ماگ یا شیشه قراردهید. درپوش ظرف قهوه را به آسانی به داخل یخ هدایت میکند. قهوه باید اکثر یخ را آب کند.
۵ قهوه را سرو کنید و یا یخ بیشتری به آن اضافه کنید
طرز تهیه ایس کافی خرید قهوه سبز اسپرسو کاپوچینو مرکافه
مقداری از آن را بنوشید. قهوه باید طعمی قوی همچون قهوه ی داغ را داشته باشد. اکنون میتوانید مقداری یخ برای بیشتر سرد کردن قهوه اضافه کنید. به همین سادگی !

حل مشکلات احمالی آیس کافی

اگر احساس کردید که میزان یخ کمی را استفاده کرده اید و قهوه همچنان گرم است و تمامی یخ ها هم آب شده اند یخ بیشتری را اضافه نکنید. ممکن است در ابتدا قهوه طعمی مطلوب داشته باشد اما با آب شدن یخ ها به تدریج قهوه طعمی ضعیف تر و آبکی تری پیدا خواهد کرد. اگر احساس کردید که قهوه را با یخ خیلی کمی دم کرده اید قهوه را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
و در پایان
طرز تهیه ایس کافی خرید قهوه سبز اسپرسو کاپوچینو مرکافه
تهیه آیس کافی خانگی بسیار ساده است. میزان دم کردن ایده آل خود را پیدا کنید. میزان آب مصرفی برای دم کردن را بین آب و قطعات یخ تقسیم کنید. قهوه را تا حدودی بیشتر آسیاب کنید و سپس مستقیما آن را در یخ دم کنید. با این روش تمامی عطرو طعم قهوه داغ را حفظ خواهید کرد.
 پ.ن:

طرز تهیه آیس کافی

روش دم کردن ایس کافی

آیس کافی چیست؟

چگونه آیس کافی درست کنیم ؟

وسایل دم کردن آیس کافی

خرید قهوه و قهوه سبز فقط در مرکافه
لینک دایمی مطلب :
 http://marcafe.ir/index.php/blog/75-preparation-iced-coffee-coffee-marcafe.html

No comments:

Post a Comment